نمونه گزارش کد خرابی برنامه نت آلکا

نمونه گزارش کد خرابی در نرم افزار نگهدارای و تعمیرات آلکا

پیاده سازی تعمیر و نگهداری اصولی در سازمان تنها بخشی از فرآیند مدیریت نگهداری و تعمیرات می‌باشد، رسیدن به نتیجه ایده آل در این فرآیند مستلزم ورود و ثبت اطلاعات دقیق از کلیه فعالیت های صورت گرفته در نت سازمان می‌باشد. یکی از بخش‌های پرهزینه در سازمان تعمیرات اضطراری است، ثبت ریز هزینه ها اعم از کالا و خدمات در نرم افزار نگهداری و تعمیرات به همراه کدهای خرابی پرتکرار دید کاملی از علل خرابی و کدهای پرتکرار در اختیار مدیران قرار می دهد. ماژول گزارشات نت آلکا گزارشات موردنیاز جهت مدیریت بهینه نگهداری و تعمیرات را در اختیار مدیران سازمان قرار می‌دهد.

 سازمان‌ها همواره در بخش نگهداری و تعمیرات تجهیزات / ماشین آلات با چالش‌های متفاوتی روبرو هستند. یکی از این چالش‌ها که بصورت روزانه گریبان مهندسان و تکنسین‌های بخش نت را می‌گیرد، وقوع خرابی‌ها از انواع مختلف می‌باشد. وجود لیست خرابی های پرتکرار در دسترس مدیر نت به برنامه‌ریزی و پیش‌بینی دقیق منجر خواهد شد. لیست خرابی ها یا همان کد خرابی بصورت کاغذی چندان به کمک مدیر نت نخواهد آمد چرا که امکان آنالیز و اسکن ماهانه یا سه ماه و شش ماهه را به مدیر نت نخواهد داد. 

پایگاه داده قوی درباره انواع خرابی و کدهای خرابی در سازمان بسیار ضروری است، به کمک این پایگاه داده مدیران بالادستی برای کاهش هزینه بخش نت سازمان که غالبا بسیار کلان می‌باشد؛ تصمیمات مهم و تاثیرگذاری برای به حداقل رساندن این هزینه اتخاذ نمایند.

همین حالا نسخه رایگان نرم افزار نگهداری و تعمیرات ما را دانلود کنید و کارایی خود را افزایش دهید

وجود گزارش کد خرابی منجر به چه می‌شود؟

نرم افزار نگهداری و تعمیرات آلکا، گزارشات، گزارشات نموداری، گزارشات تحلیلی و آماری متنوعی از فرآیند نگهداری و تعمیرات در اختیار مدیران قرار می‌دهد. مدیران با آنالیز و تجزیه تحلیل این گزارشات، در جهت کاهش هزینه‌ها تصمیمات اثرگذاری اتخاذ می‌نمایند.  گزارش کد خرابی ماشین آلات و دستگاه ها یکی از گزارشات نرم افزار نت آلکا مربوط به بخش تحلیل علل ریشه‌ ای خرابی ها می‌باشد. با تشخیص ریشه خرابی ها اقدامات لازم برای جلوگیری از وقوع خرابی در سازمان اتخاذ خواهد شد. برخی از خرابی ها با بازدید یا سرویس دوره ای منظم قابل پیشگیری می‌باشند، درصورتی که گزارش جامعی از کدهای خرابی دردسترس مدیران نت باشد مطمئنا منجر به افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه خواهد شد. 

از جمله اقدامات موثری که در نتیجه تجزیه تحلیل گزارش کدهای خرابی می‌توان انجام داد:

  1. برنامه ریزی بازدید یا سرویس دوره ای برای پیشگیری از بروز خرابی پرتکرار
  2. تجدید نظر در خصوص خرید از برند قطعات (برندی که کیفت ندارد کنار گذاشته شود و از برند دیگری قطعه‌ای که منجر به خرابی پرتکرار شده خریداری شود.)
  3. اعلام دستورالعمل اجرایی صحیح درخصوص کاربرد قطعه/تجهیز/ماشین
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *